LUPINE NEO

Lupine

De Lupine Neo is de kleinste hoofdlamp (weegt slechts 50 gram) maar tevens ook de meest krachtige van dit formaat. De Neo bestaat uit een lichtgewicht en sterk aluminium en geeft een maximaal zicht door de 900 lumen. Deze kan ingesteld worden op 5 lichtsterktes, heeft een aantal speciale functies zoals SOS en Active Thermal Management, met andere woorden, alles wat u verwacht van een goede fietslamp.  Met de geoptimaliseerde lens kunt u tot wel 120 meter ver kijken.  Met de Neo heeft u optimaal zicht om met de mountainbike in de bossen te rijden. Vanaf nu zal u alles gezien hebben door de geoptimaliseerde lens die zowel breed als ver straalt.

LUPINE PIKO

Lupine

De Lupine Piko is een zeer kleine en lichtgewicht (55 gram) fietsverlichting met wel 1800 lumen, dus ideaal als u enkel tevreden bent met het allerbeste. Piko beschikt over 2 led lampen met in totaal 1800 lumen, goed voor een bereik van 240 meter. Een accu van 6,6 ampère betekent tot wel 2,5 uur lang lichtvoorziening op de hoogste stand. Met de kleine ledlampjes kan u perfect de lading van de accu aflezen. De fietslamp kan eenvoudig op een fietshelm bevestigd worden zonder enige hulpstukken en kan tegen schokken en stoten. De batterij kan bevestigd worden op de helm of met de bijgeleverde verlengkabel naar rugzak of achterzak van kledij. Alles wat u verwacht van een Lupine fietslamp, en dat in een gewicht van de lamphead van slechts 55 gram.  Ideaal om in donkere omgevingen te gaan fietsen. Ook in donkere bossen zal u een perfect zicht hebben en snel genoeg kunnen reageren.

Ook verkrijgbaar in "All-in-One-kit" : voorzien van een reeks toebehoren die een polyvalent gebruik garanderen.

LUPINE BLIKA

blika_4_sc-2

De Lupine Blika is een all-rounder voor alle outdoor-activiteiten zoals fietsen, lopen, klimmen, kamperen, night ski, enz. Deze verlichting met een lamphead gewicht van 85 g geeft een lichtopbrengst van 2100 lumen, in verschillende dimniveaus, met rood/groen licht en zelfs een gedimde stand die gebruikt kan worden als leeslampje bij het kampvuur. De Lupine Blika, die bediend wordt door 2 bedieningstoetsen, kan perfect gebruikt worden in combinatie met de populaire Piko met 180 lumen en een aparte spot in het midden en is compatibel met het Lupine Frontclick systeem. Deze allround verlichting is leverbaar met een batterij van 3,3Ah (hardcase of smartcore) of 6,6Ah smartcore.  De Blika-R geeft u remote-control vanop het stuur en bluetooth-verbinding voor de bediening en instelling van de lamp via smartphone, door gebruik van de Lupine Light Control App.

Ook verkrijgbaar in "All-in-One-kit" : voorzien van een reeks toebehoren die een polyvalent gebruik garanderen.

LUPINE WILMA

Lupine

De Lupine Wilma, met 3200 lumen en 28 watt vermogen mag gerust één van de felste fiets- en helmlampen genoemd worden. Keer op keer zal u verbaasd zijn van het resultaat. De Lupine Wilma kan helemaal naar wens geprogrammeerd worden door de 14 bit processor met 11 dimstanden. Er zijn ook een aantal extra lichtstanden zoals een stroboscoop en een SOS functie, beiden te bedienen met een aan/uit schakelaar op de lampkop. Met de 13,2 Ah smartcore is er 3 uur 20 min stroom met de lamp op de hoogste stand. Op de laagste stand van 45 lumen wordt dit zelfs 310 uur. Deze fietslamp wordt geleverd in een nylon draagkoffer met lampkop, accu, oplader en bevestiging voor een fietshelm.

LUPINE BETTY

Lupine

De Lupine Betty is de “Queen of the Night”. Met een lichtopbrengst van 5000 lumen en een reikwijdte van 380 meter, zal u telkens opnieuw versteld staan van deze fietsverlichting in een stevige lichtgewicht aluminium behuizing. Bij de Lupine Betty is er een remote controle en bluetooth connectie standaard. U kan dus vanaf uw smartphone of tablet de Lupine Betty bedienen. Volledige programmatie naar wens is mogelijk met de 14 bit processor en 11 dimniveaus, instelbaar tussen 0,3W en 45W.  Bijkomende functies zoals center-LED, SOS, Flash en noodsignaal zijn aanwezig. De Lupine Betty beschikt over een autonomie van 2u (45W) tot 310u (0,3W) bij gebruik van de 13,2 Ah smartcore batterij (Betty R14). Deze fietsverlichting wordt geleverd met Charger One, adapter 230V en 12V laadsnoer voor sigarettenaansteker.

LUPINE ALPHA

lupine alpha

Nieuw in het gamma !  De Lupine Alpha is de meest krachtige fietslamp ooit door Lupine geproduceerd.  Met een lichtopbrengst van 7200 lumen, een vermogen van 70 Watt en een reikwijdte van 840 meter, zal u telkens opnieuw versteld staan van deze fietsverlichting.  3 verschillende lenstypes (22°,18° en 120°) zorgen voor de perfecte lichtverdeling, zowel in de breedte als ver vooruit op de trails. Voorzien van 14,4V, 6,9Ah batterij voor een autonomie van 1,5h tot 49h.  Deze fietsverlichting wordt geleverd met een stuursteun ‘quick release’.  Remote control en bluetooth voor bediening en instelling via Lupine App zijn standaard.

LUPINE ROTLICHT

799_Rotlicht-1_1-1

Minstens zo belangrijk als goed zien in het donker, is gezien worden in het verkeer!  De Lupine Rotlicht is een krachtig achterlicht dat kan ingesteld worden op 4 standen, nl. als continu licht, flitslicht, pulserend of remlichtfunctie en beschikt over een helderheidsensor voor optimale veiligheid. De Lupine Rotlicht beschikt over een autonomie van 40u (0,1W / 8 lumen) tot 2u (1W / 160 lumen). Deze fietsverlichting wordt geleverd met een geïntegreerde batterij en een oplader via USB, laadtijd 6u.

LUPINE ROAD BIKE LIGHTS SLA7/4

road bike lights sl a7 4

De Lupine SLA7/4 is een speciale fietsverlichting van 960 lumen, goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg door de Duitse StVZO. De TA23 lichtstraal werd zo ontworpen dat tegenliggers niet verblind worden door de sterke en brede lichtstraal. Deze fietslamp kan gebruikt worden als dagrijlicht met lichtsensor die automatisch zal omschakelen bij schemering. De Lupine SLA7/4 wordt standaard geleverd met een stuurbevestiging voor een stuur met diameter van 31,8 mm.

Wanneer enkel de beste fietsverlichting goed genoeg is!

LUPINE TOEBEHOREN

Lupine

Bij www.lupine.be kan u ook terecht voor alle Lupine toebehoren en accessoires, zoals verschillende types van batterijen (hardcase en smartcore batterijen), bijhorende accu’s, en verschillende types van beugels voor fietsbevestiging en hoofdbanden, passend bij elk type van Lupine fietsverlichting.

NIVELEC

Nico Vervecken

Oostmalsebaan 26

2275 Lille

Gsm : 0475 / 57 61 62

info@lupine.be