LUPINE PIKO

Lupine fietsverlichting

De Lupine Piko is een zeer kleine en lichtgewicht (60 gram) fietsverlichting met wel 2100 lumen, dus ideaal als u enkel tevreden bent met het allerbeste. Piko beschikt over 2 led lampen en een kleine diffuse Led voor gebruik als lees/campinglicht. Een maximale helderheid van 115 lux is goed voor een bereik van 215 meter. Met de accu van 6,9Ah betekent tot wel 2,5 uur lang lichtvoorziening op de hoogste stand (20W) tot 160u op de 55lumen stand.. Met de kleine ledlampjes op de smartcore batterij kan u perfect de lading van de accu aflezen. De fietslamp kan eenvoudig op een fietshelm bevestigd worden zonder enige hulpstukken en kan tegen schokken en stoten. De batterij kan bevestigd worden op de helm of met de bijgeleverde verlengkabel naar rugzak of achterzak van kledij. Alles wat u verwacht van een Lupine fietslamp, en dat in een gewicht van de lamphead van slechts 60 gram.  Ideaal om in donkere omgevingen te gaan fietsen. Ook in donkere bossen zal u een perfect zicht hebben en snel genoeg kunnen reageren.

Ook verkrijgbaar in "All-in-One-kit" : voorzien van een reeks toebehoren die een polyvalent gebruik garanderen.

LUPINE BLIKA

Lupine fietsverlichting

De Lupine Blika is een all-rounder voor alle outdoor-activiteiten zoals fietsen, lopen, klimmen, kamperen, night ski, enz. Deze verlichting met een lamphead gewicht van 85 g geeft een lichtopbrengst van 2400 lumen, in verschillende dimniveaus, met rood/groen licht en zelfs een gedimde stand die gebruikt kan worden als leeslampje bij het kampvuur. De Lupine Blika, die bediend wordt door 2 bedieningstoetsen.Bevestiging met het Lupine Frontclick systeem. Deze allround verlichting is leverbaar met een batterij van 3,5Ah (hardcase of smartcore) of 6,9Ah smartcore.  De Blika-R geeft u remote-control vanop het stuur en bluetooth-verbinding voor de bediening en instelling van de lamp via smartphone, door gebruik van de Lupine Light Control App.

Ook verkrijgbaar in "All-in-One-kit" : voorzien van een reeks toebehoren die een polyvalent gebruik garanderen.

LUPINE WILMA

Lupine fietsverlichting

De Lupine Wilma, de ‘night changer’… Een klassieker, sinds 2005.  Ondertussen geëvolueerd naar 3600 lumen, breedstraalreflector en een bereik van 270 meter.
Hoogwaardige aluminium behuizing, verbeterde koeling, doordachte bevestigingen en een rendement van 128 lumen/Watt.
Keer op keer zal u verbaasd zijn van het resultaat. De Lupine Wilma kan helemaal naar wens geprogrammeerd via standaard Bluetooth. Er zijn ook een aantal extra lichtstanden zoals een stroboscoop en een SOS functie, beiden te bedienen met een aan/uit schakelaar op de lampkop. Met de 13,8 Ah smartcore is er 3 uur 20 min stroom met de lamp op de hoogste stand. Op de laagste stand van 45 lumen wordt dit zelfs 310 uur.

LUPINE BETTY

Lupine fietsverlichting

De Lupine Betty is de “Queen of the Night”. Met een lichtopbrengst van 5400 lumen en een reikwijdte van 380 meter, zal u telkens opnieuw versteld staan van deze fietsverlichting in een stevige lichtgewicht aluminium behuizing. Bij de Lupine Betty is er een remote controle en bluetooth connectie standaard. U kan dus vanaf uw smartphone of tablet de Lupine Betty bedienen. Volledige programmatie naar wens is  instelbaar tussen 0,3W en 45W.  Bijkomende functies zoals center-LED, SOS, Flash en noodsignaal zijn aanwezig. De Lupine Betty beschikt over een autonomie van 2u (45W) tot 310u (0,3W) bij gebruik van de 13,8 Ah smartcore batterij (Betty R14). Deze fietsverlichting wordt geleverd met Charger One, adapter 230V en 12V laadsnoer voor sigarettenaansteker.

LUPINE ALPHA

lupine alpha

De Lupine Alpha is de meest krachtige fietslamp ooit door Lupine geproduceerd.  Met een lichtopbrengst van 8600 lumen, een vermogen van 70 Watt en een reikwijdte van 500 meter, zal u telkens opnieuw versteld staan van deze fietsverlichting.  3 verschillende lenstypes (22°,18° en 120°) zorgen voor de perfecte lichtverdeling, zowel in de breedte als ver vooruit op de trails. Voorzien van 14,4V, 6,9Ah batterij voor een autonomie van 1,5h tot 49h.  Deze fietsverlichting wordt geleverd met een stuursteun ‘quick release’.  Remote control en bluetooth voor bediening en instelling via Lupine App zijn standaard.

LUPINE ROTLICHT (MAX) en C14MAG

799_Rotlicht-1_1-1

Minstens zo belangrijk als goed zien in het donker, is gezien worden in het verkeer!  De Lupine Rotlicht is een krachtig achterlicht dat kan ingesteld worden op 4 standen, nl. als continu licht, flitslicht, pulserend of remlichtfunctie en beschikt over een helderheidsensor voor optimale veiligheid. De Lupine Rotlicht beschikt over een autonomie van 40u (0,1W / 8 lumen) tot 2u (1W / 160 lumen). Deze fietsverlichting wordt geleverd met een geïntegreerde batterij en een oplader via USB, laadtijd 6u. Voor verdubbeling van de autonomie is er de MAX versie beschikbaar.

C14MAG: Achterlicht voor (magnetische) bevestiging onder het zadel. Voorzien van remlichtfunctie en helderheidsensor. 240 graden rondom zichtbaarheid, waterdicht en slagvast (IP68 en IK09).
Interne batterij van 4,4 Wh, goed voor een autonomie van 22u. Opladen met bijgeleverde magneetlader.

LUPINE ROAD BIKE LIGHTS SLA7/4

road bike lights sl a7 4

De Lupine SL familie voor een gebruik onroad, toerfietsen (met externe batterij) of E-bikes (aansluiting op batterij van de bike).
Verschillende modellen, naar ieders wens: SL minimax,SL X, SL F, SL nano.
SL A versie beschikken over externe accu.
Lampen beschikken over extra functies zoals dagrijlicht met lichtsensor die automatisch zal omschakelen bij schemering. Verschillende bevestigingsmogelijkheden voor diverse stuurdiameters (standaard stuur met diameter van 31,8 mm).

Wanneer enkel de beste fietsverlichting goed genoeg is!

LUPINE TOEBEHOREN

Lupine

Bij www.lupine.be kan u ook terecht voor alle Lupine toebehoren en accessoires, zoals verschillende types van batterijen (hardcase en smartcore batterijen),USB-laders/splitters en verschillende types van beugels voor fietsbevestiging en hoofdbanden, passend bij elk type van Lupine fietsverlichting.

NIVELEC

Nico Vervecken

Oostmalsebaan 26

2275 Lille

Gsm : 0475 / 57 61 62

info@lupine.be